SYKSYLLÄ 2020

NILSIÄN HARRASTAJATEATTERIN

JUHLAVIIKOT

40-vuotias Nilsiän Harrastajateatteri ry juhlistaa synttäreitään Nilsiän kirjastossa juhlanäyttelyllä 23.11.-6.12.2020. Näyttelystä löydät kuvia, muistoja, rekvisiittaa
ja muuta mukavaa vuosien varrelta!

MIKÄ ON NILSIÄN HARRASTAJATEATTERIN
KAUTTA AIKAIN PARAS NÄYTELMÄ?

Käy vastaamassa kysymykseen Nilsiän kirjastossa arvontalaatikkoon tai Nilsiän Harrastajateatterin somessa
(Facebook ja Instragram) @nilsianharrastajateatteri !

Vastaamalla kysymykseen osallistut arvontaan, jossa voi voittaa palkinnoksi NHT:n "Näillä mennään!" -juhlakirjan sekä kaksi lippua kesän 2021 esitykseen.

Äänestysaikaa on 6.12. saakka!

NILSIÄN HARRASTAJATEATTERIN

SYYSTIEDOTE

Viranomaisten ohjeiden suosituksesta ja koronaviruksen leviämisen estämiseksi, emme voi esittää Runar ja Kyllikki -näytelmää syksyllä 2020.

Seuraamme valtakunnallista epidemiatilannetta ja mahdollisista tulevista esityksistä tiedotetaan myöhemmin.

Siihen saakka, pysytään terveinä! Ja meidäthän tavoittaa

Terveisin, NHT:n johtokunta ja “Runar ja Kyllikki” -työryhmä

NILSIÄN HARRASTAJATEATTERIN 40-VUOTISJUHLAVUODEN AVAA KIRJAILIJA JUSSI KYLÄTASKUN KLASSIKKONÄYTELMÄ RUNAR JA KYLLIKKI


Kirjailija Nina Honkasen puhelin piippasi viestiä talvella 2018 kollegaltaan Antti Heikkiseltä: Voisitko aatella ohjaavasi Kylätaskun klassikkonäytelmän talveksi 2020 Nilsiään?

Siinä meni yksi jos toinenkin sudenhetki ennen kuin Honkanen rohkeni vastata: Mikä ettei, ja jos jossain niin Nilsiässä - tässä maassa kun ei ole liikaa tekijöitä, jotka ymmärtävät Jussin nerokkuuden päälle.

Viesteilyä seurasi kymmeniä puhelinkeskusteluja, tapaamisia ja visiittejä Savonmaalle ennen kuin paras mahdollinen työryhmä näyttelijöineen, muusikoineen, valo- ja äänimiehineen oli valmis.

Harjoitukset alkoivat keskellä kaamosta, ja ensi-iltansa Runar ja Kyllikki-näytelmä saa 7.maaliskuuta 2020. Rooleissa nähdään Antti Heikkinen ja Elina Parviainen, sekä niin oman kylän tuttuja kuin "vierailijoitakin".